AŞAĞI DİKMEN MUHTARLIĞI HİZMET BİNASI YENİLENDİ

p1660502

Dikmen Belediyesi tarafından kısa sürede yenilenen Aşağı Dikmen muhtarlık hizmet binası yeniden hizmet vermeye başladı.

Günümüz şartlarına uygun olarak yenilenen hizmet binası için Dikmen Belediye Başkanı Yüksel Çelebi’ye teşekkür eden Aşağı Dikmen muhtarı Eyyüp Koççat “Dikmen Belediye Başkanımız Yüksel Çelebi ve emeği geçen tüm personele, teşekkür ederim. Muhtarlık binamızın yenilenmesiyle tüm Aşağı Dikmen halkına, binamızda hizmet vermeye başlamış bulunmaktayız ”dedi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Dikmen Belediye Başkanı Yüksel Çelebi, Aşağı Dikmen muhtarlığının bakıma alınarak yenilendiğini ve Aşağı Dikmen bölge halkına kesintisiz hizmet vermeye başladığını, bununla birlikte vatandaşın anında kolayca hizmet alabilmesi için muhtarlık binalarının gerekli olduğunu ifade ederek, Aşağı Dikmen Muhtarı Eyyüp Koççat’a görevinde başarılar diledi.

p1660489