KURBAN BAYRAMI’NDA KESİNTİSİZ HİZMET

Dikmen Belediyesi, Kurban Bayramı süresince hizmetlerinin kesintisiz devam edeceğini duyurdu.

Dikmen Belediye Başkanı Yüksel Çelebi, Dikmen Belediyesi Basın Bürosu aracılığıyla yaptığı açıklamada, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde belediyenin çalışmalarını kesintisiz bir şekilde sürdürdüğünü ve hazırlıklarını tamamlandığını kaydetti.

Dikmen Belediye Başkanı Yüksel Çelebi, Kurban Bayramı süresince de Dikmen Belediyesi’nin kesintisiz hizmet vereceğini duyurdu ve halkın yaklaşan Kurban Bayramı’nı en içten dilekleriyle kutladığını ifade etti.

Açıklamada, Kurban Bayramı süresince vatandaşların su arızaları için 0533 870 05 68, Temizlik ve Defin işleri için 0533 870 05 66 veya 0533 870 05 11, Genel Hizmetler için 0533 870 05 46 numaralı telefonları arayarak hizmet alabilecekleri kaydedildi.