Miniklere Yeni Yıl Eğlencesi

Dikmen Belediyesi ve Dikmen Gençlik Merkezi işbirliğince çocuklara yeni yıl eğlencesi düzenledi. Dikmen Gençlik Merkezinde gerçekleşen etkinlikte çocuklara yönelik; sihirbazlık, yüz boyama, lastik kız, jonklor, dans ve müzik gösterileri sunuldu. Dikmen Belediyesi ve Dikmen Gençlik Merkezi işbirliğince Dikmen ve Ağırdağ Dağyolu İlkokulu öğrencilerine yeni yıl eğlencesi düzenlendi. Yaklaşık 500 öğrencinin katıldığı etkinlik sonunda çocuklara hediyelerinin yanında birer de fidan verildi. Etkinlikte Dikmen Belediye Başkanı Yüksel Çelebi’nin, yaptığı açıklamada, çocuklara her zaman değer verdiklerini, bu nedenle 2015 yılının sonuna yaklaşırken belediye olarak çocuklara yönelik yeni yıl eğlencesi düzenlediklerini söyledi. Dikmen Belediye Başkanı Yüksel Çelebi, geleceğimizin güvencesi ve yaratıcısı olan çocuklarımızın ve tüm halkımızın yeni yılını kutlayarak, sağlık, huzur, barış ve sevgi dolu günler diledi.

20151229__1925775409