Elektrik kesintisi vatandaşı mağdur etti

p1660115

Dikmen ve bölgesinde yaşanan ani elektrik kesintisi nedeniyle içme suyunu sağlayan bütün kuyular etkilenerek üç su kuyusunda bulunan su pompalarının tamamen yanmasına neden oldu.

Konuyla ilgili açıklama yapan Dikmen Belediye Başkanı Yüksel Çelebi, bölgede yaşanan ani elektrik kesintisi nedeniyle belediye sınırları içerisinde içme suyunu karşılayan tüm kuyuların etkilendiğini bununla birlikte Taşkent ve Boğazköy’de bulunan üç su kuyusunda su pompalarının tamamen yandığını ve bunun sonucunda halkın susuz kalarak mağdur olduğunu söyledi.

Bölgede sürekli yaşanan kesintiler ve elektriğin ani olarak gelip gitmesi nedeniyle elektrik kurumunun bu konuda çözüm üretmesi gerektiğini söyleyen Dikmen Belediye Başkanı Yüksel Çelebi, aksi taktirde sorunların daha ciddi boyutlara ulaşabileceğini ifade etti.

p1660125

Dikmen Belediyesi su pompalarını iki günde değiştirdi…

Dikmen Belediye Başkanı Yüksel Çelebi, yaşanan bu sorunlar nedeniyle bölgede içme suyunu karşılayan üç su kuyusunun içerisindeki yanan su pompalarının Dikmen Belediyesi tarafından iki gün içerisinde değiştirildiğini ve sorunun giderildiğini belirterek, bölgelere içme suyunun düzenli olarak verilmeye başlandığını söyledi.