Dikmen Belediyesi, asfalt ihalesini kazanan firma ile sözleşme imzaladı

rty

Dikmen Belediyesi, Altyapı Ve Asfalt İşleri İhalesini Kazanan  Salih Köroğlu Construction LTD firmasıyla sözleşme imzaladı.

Dikmen Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre belediyede, Dikmen Belediye Başkanı Yüksel Çelebi ile Salih Köroğlu Construction LTD firması direktörü Salih Köroğlu arasında imzalanan ihale sözleşmesi kapsamında, Dikmen Belediyesi’ne bağlı tüm bölgelerde ihtiyaçlı cadde ve sokaklar asfaltlanacak.

asda

Çağdaş bir görünüm kazanacak

Dikmen Belediye Başkanı Yüksel Çelebi yaptığı açıklamada, imzalanan sözleşmeyle Dikmen Belediyesi’ne bağlı tüm bölgelerde ihtiyaçlı cadde ve sokakların asfaltlanacağını belirterek, proje tamamlandığında belediye sınırları içerisinde tüm bölgelerin daha güzel ve çağdaş bir görünüm kazanacağını kaydetti.

Yollar genişletilecek

Söz konusu asfalt projesiyle birlikte ihtiyaçlı bölgelerde kaldırım ve yol genişletme çalışmalarının yapılacağını bununla birlikte su taşkınlarını önlemek amacıyla yağmur suyu drenaj boru hatlarının döşeneceğini ifade eden Dikmen Belediye Başkanı Yüksel Çelebi, projeye katkı koyan herkese teşekkür etti.